Saturday, March 3, 2007

Neitsyys meni

Ennen blogielämää aloitettu pitsineuletakki on miltei valmis. Tosin lanka (Mohair Lux) yritti salakavalasti loppua ennen takkia, joten jouduin hakemaan vielä yhden kerän. Sattumalta löytyi vielä samaa värjäyserää, kävipäs tuuripulla. Takki on ollut työn alla vasta noin vuoden, enimmän ajan siitä tosin korissa lojumassa. Olen silti ihan tyytyväinen, että olen päässyt kaulukseen asti, tämä kun on ensimmäinen suuri neuletyöni ikinä. Ja ensimmäinen neuletakkini ikinä. Ja ensimmäisiä lehtien ohjeista tehtyjä töitä. Ja virheitäkään ei tullut paljon, takakappaleesta jäi vain reunojen aina-oikein-kaistale pois, kun lukemisen ymmärtämisessä on vielä opettelemista. Malli on Moda 1/2006 -lehden malli nro 26.



This is something I started a year ago, a long lace cardigan made from Mohair Lux. Haven't still finished it, but most of the time it's just been laying in a basket. I just wonder, if I'll ever be able to join the parts together... it looks like it's going to be a seamonster or something.

2 comments:

  1. Löysin blogiisi ja oikein hyvältä näyttää! Mohairtakista tulee varmaankin tosi kiva ja "aamukahvitakin" värit ovat mahtavat. Minä muuten luen ohjeita myös aina vähän sinne päin ja tulee virheitäkin, mutta who cares, tulee ainakin persoonallista jälkeä :-).

    ReplyDelete