Friday, January 5, 2007

Sukkaa pukkaaSe Tärkeä Toinen sai syksyllä sukat talvikylmien varalta. Ei tullut ainakaan vielä talvipakkasia, mutta paikallisen opiskelijagheton asunnot ovat niin kylmiä, että sukat tulivat kuitenkin heti käyttöön. Yritin tehdä toiset samanmoiset äidille lahjaksi, mutta jostain syystä toisten kantapää ei oikein onnistunut. Onneksi lahjahevosen hampaita ei kuulemma saa kurkkia. Saatte arvata kummat menivät kummalle... (-no onhan ne molemmat vähän kummia).

4 comments:

 1. Tuossa alemmassa ainakin on ihan oikeasti ihanat värit!

  ReplyDelete
 2. Muodikkaasti petrolia ja ruskeaa. Tosin lahjansaajalla on "erilainen värinäkö" (ennenvanhaan ois sanottu värisokeaksi), joten en tiedä, miltä ne sitten sen mielestä näyttää... ;)

  ReplyDelete
 3. Höh. Hienoja sukkia. Mulla on vaan sellainen ongelma, että en todellakaan osaa kutoa sukkia. Teen villapaitoja ja vaikka mitä, mutta en sukkia. Se kantapala on ihan liikaa mun älylle.

  Pah.

  *kateellinenÄ

  ReplyDelete
 4. Enhän mäkään osannut kantapäätä ennenkuin opettelin. Monissa lankavyötteissä on hyviä ohjeita peruskantapäälle ja neulelehti Ullassa on kuulemma hyvä tiimalasikantapään ohje. Se voi olla alkuun helpompi tehdä kuin peruskanta. Ja onhan niitä kantapäättömiäkin sukkia... ;)

  ReplyDelete