Wednesday, April 23, 2008

Merilevää

Seuraa kuva- arvoitus:

Siinähän on selvästi sukkani lisäksi Laminaria.
Lankana on Malabrigon pitsivahvuinen, vihreä,
yksisäikeinen villalanka. Väri muistuttaa merilevää ja sammalta. Puikot muistaakseni 3,5mm:n pyöröt.

I started to knit Laminaria from Knitty. I love the yarn, it's Malabrigo lace weight. The greens remind me of moss and algae and all things soft and moist and growing.


This is a bad close-up of the spider-like stitches. I like them, but the thing bothering me are the vertical and horizontal lines on both halves of the scarf. There wasn't a close up on Knitty, so I had no idea of these before they started forming. Others have modified the stitches, but I didn't want to frog this or have a 90 degree corner on my scarf. So now the halves aren't quite symmetrical. Luckily this bothers me only a little.


Eniten vituttaa kaikki, mutta tällä kertaa lähinnä se, että huivin puoliskoihin muodostuu silmukoista selvät raidat. Tai ei ne raidat sinänsä, mutta kun ne ovat 90 asteen kulmassa toisiinsa nähden. Anaalia minääni harmittaa moinen epäsymmetrisyys, mutta en ala purkaa huivia (luulen, että lanka ei pitäisi siitä), enkä muuttaa silmukoita, koska en tahdo linjojen tekevän suorakulmaa. Knittyssä ei tietenkään ollut lähikuvaa huivista, joten huomasin raidat vasta kun ne ilmestyivät huiviini. Ehkä pystyn kuitenkin sietämään moista.

Edit: Tulipa ihan pirun ruma layout, sori.

1 comment:

  1. kaunis, erittäin minun värinen huivi tulossa. haitanneekohan enää valmiissa ja pingotetussa huivissa, epäilen!

    ReplyDelete