Monday, January 17, 2011

Tuunausta eikun sisustamista

Keskellä olohuonettamme on ikean lipasto. Lipasto on kiva ja kokopuuta (kokosin sen ihan itse!), mutta taustalevy on rumaa, ruskeaa höttölevyä. Taustalevy häiritsi etenkin kumppanin esteettistä silmää, joten ostin tarkoitukseen sopivaa, kuviollista muovia, jossa on liima valmiina. Onkohan oikea sana kontaktimuovi? Eilen askartelimme lopulta muovin paikoilleen.

Lipasto

Lipaston reunat on peitetty ruskealla maalarinteipillä. Levyn korkeus oli suurempi kuin muovin leveys, joten jouduimme laittamaan kaksi muovia vierekkäin. Kuvioiden kohdistamista ei edes yritetty.

P1160008

Ylimäääräiset uudella askarteluveitsellä veke. Ainoan ongelman muodostivat nupit (tai pienet naulat), joilla takalevy on kiinnitetty. Ne jäävät pinnasta hiukan koholle ja muovi ei liimaannu näihin kohtiin kovin tasaisesti. Onneksi nämä pienet kuprut näkyvät lähinnä vain valoa vasten.

P1160011

Ainoastaan takajalkoihin jäi näkymään vaaleaa puuta. Halutessaan sen saisi mustalla maalilla piiloon. Lipaston edessä on kuitenkin sohva, joten jalat ja muovien sauma eivät näy.

P1160017

Tadaa! Lipastosta tuli paljon siistimmän näköinen. Ai mitä, olisiko tuo päällinen pitänyt tyhjentää kuvausta varten? Ja viinapullot kätkeä? Ei kai sentään...

1 comment: