Wednesday, February 7, 2007

Nörtti

Tietokannasta selvisi, että minulla on 7290 grammaa lankaa, tähän lukuun ei sisälly aloitettuja keriä tai keskeneräisiä töitä. Kaikkea sitä tietotekniikalla saakin aikaan... -oishan nuo tietenkin voinut punnitakin, mutta eihän se olisi ollut ollenkaan niin hauskaa. Nyt kun vielä keksisin, miten merkitsisin suositellut puikkokoot lankoihin, jotta voisin hakea sitten puikkotaulusta lankaan sopivia työvälineitä. Eikä ehdotella siellä, että voithan katsoa sinne puikkovarastoon, että mitä siellä on...

So far I have (only) 7290 grams of yarn (not including UFOs and and half-used skeins or balls). This means I can buy more, and get the satisfaction from the buying itself AND from adding the yarns to the database. I haven't still added all my tools to database, but after that I can just *clickclick* to know if I have the proper needles for a yarn.Kuvassa on joitain keriä säästöreissulta (vol.II)... Lovikka haluaa huopatohveleiksi, mohair ehkä huiviksi ja filtweed varastoon sopivaa ohjetta varten. Nauhalanka täydentänee keskeneräistä haarukkapitsihuivia... -pahus on vaan eri väriä kuin edelliset kerät, joten täytynee käyttää luovuutta, jottei huivi näyttäisi liian palasista kootulta.

1 comment:

  1. Alkoipa kummasti kiinnostaa... Mitä ohjelmaa käytät? Ja listaatko tyyliin villa, silkki, muut kuidut vai eritteletkö langan nimen ja värin mukaan?

    ReplyDelete